Produktet

DERRAT

Faza e rritjes së derrkucëve është periudha kyçe për të arritur rezultate të mira. Gjatë fazës së hershme të zhvillimit me rëndësi thelbësore është formimi i sistemit digjestiv që do të funksionojë mirë. Sistemi i tillë digjestiv do të mundësojë një metabolizëm optimal.

 

Për të arritur prodhimin maksimal derrat kanë nevojë për ushqime me cilësi të lartë dhe njëkohësisht me rëndësi është edhe administrimi i mirë i fermës.

Ruajtja e derrave me një strategji të mirë ushqimi mund të jap rezultate të mira dhe vetë ruajtja e mund të jetë me leverdi ekonomike.

Në rastin e derrave, njësoj si për kafshët e tjera, gjatë përgatitjes së strategjisë së ushqyerjes janë me rëndësi kushtet e fermës, gjenetika dhe teknika e ushqyerjes.

Për këtë arsye Grinagro bën një analizë të plotë të kushteve, lëndës së parë dhe nevojave të fermës, për të përgatitur recepturën përkatëse, që do të ndihmojë zhvillimin maksimal të derrave.

USHQIMI Starter Grover Derrat Dosat
PËRSHKRIMI Ushqim për rritje me:

· vitamina

· mikro dhe mikroelemente

· aminoacide

· enzima

Ushqim për derrat me:

· vitamina

· mikro dhe mikroelemente

· aminoacide

· enzima

Ushqim për rritjen e derrave:

· vitamina

· mikro dhe mikroelemente

· aminoacide

· enzima

Ushqim për dosat me:

· vitamina

· mikro dhe mikroelemente

· aminoacide

· enzima

PËRFITIMET · Stimulim të sistemit digjestiv

· Rritje të shpejtë dhe të shëndetshme

· Ul nivelin e stresit dhe sëmundjet

· Stimulon oreksin

 

· Rrit nivelin e tretjes së proteinave me ndihmën e aminoacideve

· Skelet i fortë

· Masë muskulore

· Plotëson nevojën e rritur për vitamina dhe minerale

· Peshë e mirë të derrkucëve gjatë lindjes

· Skelet i fortë

· Masë muskulor

· Sasi të mëdha qumështi

· Nivel i lartë produktiviteti tek nënat

· Derrkucë me shëndet të mirë