Fabrikë

Greenagro

  • Adresë:

    Bul.Jane Sandanski 78 - 1/4 , 1000 Shkup Maqedoni

  • Telefon / Fax :

    +389 (02) 2 450 382

  • E-mail:

    greenagro@greenagro.mk

Forma e Kontaktit Premixes për shpendët , kafshët dhe kafshët e tjera

Emri dhe mbiemri

Telefon

E-mail

Subjekt

Komunikim